'El Guirigall' treu les seves bogeries fora de l'estudi per cloure la temporada


Temes relacionats

'El Guirigall' tanca avui temporada amb un programa especial a El Siglo ( 4/jul/14)

'El Guirigall' de Cugat.cat tanca la temporada amb un especial a El Siglo ( 1/jul/14)


  • Comparteix:

L'espai radiofònic de Cugat.cat 'El Guirigall' ha posat el punt final a la temporada amb un programa en directe des d'una la sala El Siglo plena de bon humor i les seves habituals 'bogeries'. Carles Mayol, Martí González, Àlex Masana i Andreu Marquès han estat acompanyats dels ja mítics personatges Gonzalo i Germán, entre molts d'altres, en una festa que ha aplegat mig centenar de persones.

'El Guirigall' ha fet les maletes i s'ha traslladat a El Siglo per finalitzar la seva tercera temporada. Malgrat el canvi d'ubicació, no han faltat a la cita els clàssics personatges del programa ni tampoc les seves seccions tradicionals, com la 'Trucada del Mayol'. En ella ha aparegut un misteriós personatge anomenada Mercè que coneixia molt bé l'actualitat local i que ha resultat ser la mateixa alcaldessa de Sant Cugat.

El programa també s'ha complementat amb la secció d'anuncis de l'Andreu Marquès i 'El Bar del Poble', que ha arrencat moltes rialles entre el públic. Són ja tres temporades i 124 programes que porta a l'esquena 'El Guirigall'. Dos dels seus membres, Àlex Masana i Martí González, han explicat que ja tenen força experiència i han destacat la qualitat que ha suposat l'arribada del seu company Andreu.

Masana i González

Crec que hi ha hagut un creixement qualitatiu amb l'entrada de l'Andreu. Ens dóna moltes possibilitats. / N'hem après i cada vegada ho fem millor.


El programa ha estat precedit per un monòleg de Joan Bustamante, un dels col·laboradors del programa. Una vegada acabat 'El Guirigall' també hi ha hagut una actuació musical a càrrec de Pepe Nada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.