El Vintage Fest vol ampliar l'espai per donar cabuda a 50 paradistes més


  • Comparteix:

El Vintage Fest de Mercantic pretén ampliar el seu emplaçament per poder donar cabuda a tots els paradistes que volen formar-ne part, una cinquantena dels quals estan a l'espera de rebre un espai. Així ho ha explicat aquest dissabte el director de Mercantic, Josep Maria Camps, que també s'ha mostrat molt satisfet amb la incorporació de productes internacionals i l'arribada de turistes a aquest mercat d'antiguitats.

El Vintage Fest té lloc cada primer cap de setmana de mes i ofereix una gran varietat de productes com peces de roba, mobiliari antic, vinils, articles decoratius i màquines d'escriure, entre d'altres. En total, l'espai està ocupat per un centenar de paradistes provinents tant de Catalunya com d'altres parts de l'Estat espanyol i de l'estranger. Amb tot, una cinquantena de comerciants més està a l'espera de rebre un espai. En aquest sentit, el director de Mercantic, Josep Maria Camps, ha explicat que estan treballant per ampliar el seu espai i poder donar cabuda a tots els paradistes.

Josep Maria Camps

Volem donar una mostra perquè la gent pugui triar. A partir d'aquí volem parlar amb l'Ajuntament per poder ocupar espais de l'entorn. Som conscients però, que convivim amb veïns.


Segons alguns comerciants, en aquesta edició del Vintage Fest s'ha incrementat el número de turistes estrangers que s'han desplaçat fins a Sant Cugat per assistir-hi.

Comerciants

És clar que quan arriba l'estiu les famílies marxen, però vénen turistes. / Vénen americans, japonesos, francesos... / Els nostres són clients que vénen sovint a voltar i a mirar productes.


El director de Mercantic també ha expressat el seu desig que l'espai es converteixi en un referent dels productes 'vintage' tant en àmbit santcugatenc com català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.