Dos santcugatencs reben el diploma de Mestre Artesà


  • Comparteix:

Els 42 guardonats al Palau de la Generalitat / Foto: Premsa Gencat

Els 42 guardonats al Palau de la Generalitat / Foto: Premsa Gencat

La joiera Laura Jener i el modelista naval Josep Marin han estat reconeguts com a Mestres Artesans aquest dilluns al Palau de la Generalitat. Els dos artesans santcugatencs han rebut el diploma per la seva àmplia trajectòria, per la difusió del seu mestratge i per l'aplicació de tècniques i materials innovadors.

Laura Jener és joiera i cofundadora de la galeria Dterra, un espai de treball i exposició amb 13 anys de vida que comparteix amb la ceramista Robert Ferreira. La joiera local està especialitzada en un estil minimalista inspirat en la natura i que sovint combina amb la ceràmica. Jener s'ha mostrat satisfeta per un premi que avala 'la seva extensa tasca divulgativa de l'ofici i l'experimentació de noves tècniques i materials en les seves creacions'.

Laura Jener

Estic molt orgullosa, molt contenta. Un premi com aquest et situa, et fa arribar a més gent.


L'altre santcugatenc premiat ha estat el modelista naval Josep Marin, que ha rebut el premi 'pel seu ampli coneixement de les construccions nàutiques a escala, amb reproduccions fidedignes i innovacions tecnològiques aplicades a la navegació dels seus models'.

El lliurament dels ciplomes de Mestre Artesà ha tingut lloc aquest dilluns al Palau de la Generalitat, amb presència del president, Artur Mas, i el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. El president Mas ha agraït als 42 mestres artesans premiats la seva feina per mantenir vius els oficis i per contribuir a la reactivació econòmica del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.