SCAPS porta cinc nens sahrauís a la ciutat per passar unes 'Vacances en pau'


Temes relacionats

La solidaritat pren forma per Festa Major amb el cuscús de SCAPS (28/jun/14)

SCAPS, a la guia multimèdia de projectes locals solidaris (21/jun/14)

Entitats solidàries locals al SAF: Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (20/jun/14)

Cugat.cat repassa la tasca d'SCAPS amb un reportatge (10/jun/14)


  • Comparteix:

Els nens i nenes sahrauís han estat rebuts a l'ajuntament

Els nens i nenes sahrauís han estat rebuts a l'ajuntament

Sant Cugat ha rebut aquest dimarts cinc nens i nenes sahrauís portats per l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) amb l'objectiu que passin un temps allunyats dels conflictes que viu el Sàhara Occidental i, en alguns casos, per rebre tractament mèdic. Aquests cinc infants se sumen als 10 que ja resideixen durant l'any a la 'Casa de l'Esperança', ubicada a Volpelleres, i viuran amb les diferents famílies d'acollida associades a l'entitat.

La rebuda institucional a l'ajuntament d'aquest dimarts també ha ofert la inauguració de l'exposició '[13]25. Al principi va ser la paraula', que explica el paper de 13 de les dones sahrauís més influents en la resolució del conflicte entre la regió del Sàhara Occidental i el Marroc. L'exposició està ubicada entre la plaça de la Vila i la Rambla del Celler

La presidenta de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS), Neus Bosch, ha explicat que l'entitat, tot i el conveni signat amb l'Ajuntament, ha de fer molts esforços per poder donar tot el suport necessari als infants acollits.

Neus Bosch

Estem treballant molt perquè tot i la col·laboració amb l'Ajuntament, són molts nens que estan escolaritzats i reben tractament mèdic. Anem fent.


La recepció també ha tingut la presència de la tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el delegat del Front Polisario a Catalunya, Mah Yahdih.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.