Mútua Terrassa rellançarà els CAP amb més serveis, personal i activitat


Temes relacionats

Consultoris i CAP tanquen els divendres de juliol a les dues, menys La Mina ( 4/jul/14)

Josep Betriu és el nou president de Mútua Terrassa, la gestora dels CAP locals ( 2/jul/14)

La CUP veu en el tancament d'alguns CAP a l'estiu un nou atac als drets bàsics ( 2/jul/14)

El CAP Sant Cugat serà l'únic que obrirà a l'agost (29/mai/14)


  • Comparteix:

Josep Betriu, nou president de MútuaTerrassa

Josep Betriu, nou president de MútuaTerrassa

El nou president de Mútua Terrassa afirma, en una entrevista a Cugat.cat, que com a operadora potenciarà els Centres d'Atenció Primària (CAP) locals amb més serveis, més personal i més activitat. Amb aquestes mesures, Josep Betriu considera innecessari un quart CAP a Sant Cugat ja que preveu que algunes de les mútues privades que gestionen a la ciutat puguin prestar serveis públics. Sobre el tancament i reducció d'horaris dels equipaments sanitaris a l'estiu, Betriu justifica els ajustos, diu, provocats per la disminució d'activitat i els recursos del govern.

Com a nou president de Mútua Terrassa, Josep Betriu és també el gestor responsable dels tres CAP de Sant Cugat. En una entrevista a Cugat.cat, Betriu ha assegurat que un dels objectius immediats del seu mandat serà potenciar aquests centres sanitaris. El president de l'operadora preveu que els equipaments puguin transcendir els serveis d'atenció primària amb un increment dels serveis, del personal i de l'activitat. Per aconseguir-ho, disposaran també de la incorporació de les dependències de l'antiga mútua privada Salus XXI, absorbida per la mútua privada de Mútua Terrassa Àptima, que donarà servei públic complementari als santcugatencs.

Josep Betriu

Volem potenciar els CAP de Sant Cugat i que tinguin més activitat, que siguin unitats de servei que transcendeixin l'assistència primària.


Amb aquesta potenciació dels CAP locals, Betriu creu que en aquests moments és innecessari plantejar-se la construcció d'un quart CAP a Sant Cugat. A més, ha destacat la ràpida consolidació del CAP Can Mates, inaugurat fa dos anys.

Josep Betriu

Amb la potenciació que estem fent, podem esperar un temps considerable abans de plantejar-nos tenir un quart CAP a Sant Cugat.


Pel que fa a la reducció d'horaris i el tancament d'alguns CAP i consultoris locals durant els mesos d'estiu, Betriu creu que es tracta d'una mesura justificada pel descens de l'activitat i recursos de la conselleria de Salut.

En línies generals, Betriu afronta aquesta nova etapa al capdavant de Mútua Terrassa amb il·lusió i la voluntat de seguir creixent. En els primers mesos de mandat, Betriu té previst posar en marxa la residència geriàtrica ubicada al Vapor Gran de Terrassa, traslladar diferents serveis a les noves instal·lacions de la futura estació de FGC Vallparadís Universitat de Terrassa i la posada en marxa de la mútua privada Àptima Centre Clínic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.