Mira-sol Teatre enceta la festa del districte amb un pregó farcit d'actuacions


Temes relacionats

Mira-sol Teatre protagonitza avui el pregó de la Festa Major del districte (11/jul/14)


  • Comparteix:

Un moment del pregó

Un moment del pregó

La Festa Major de Mira-sol ha donat el tret de sortida aquest divendres amb el pregó de Mira-sol Teatre, una actuació que ha servit per reivindicar la seva contribució al teixit social del districte durant els seus 25 anys de vida. La celebració ha continuat amb l'esclat de festa a càrrec dels Diables i Tabalers, que han fet ressonar els seus ritmes pels carrers del barri, i la representació de l'obra 'Allò que tal vegada s'esdevingué', interpretada pels mateixos pregoners.

Mira-sol Teatre ha estat l'encarregat d'encetar la festa grossa del districte i ho ha fet de la millor manera que sap: interpretant. De manera pausada, els membres de l'entitat han anat pujant dalt de l'escenari per protagonitzar un petit esquetx on han explicat al centenar de veïns assistents les claus de la seva trajectòria: amistat, il·lusió, afició i perseverança.

Mira-sol Teatre va néixer el 1989 amb una interpretació del clàssic nadalenc 'Els Pastorets'. Des d'aleshores han organitzat 50 interpretacions d'obres clàssiques i d'altres de més modernes. Aquest 2014 han pujat a l'escenari per protagonitzar una 'obra' especial, la del pregó del barri que els ha vist créixer i consolidar-se. Han estat uns moments on els actors i actrius han reivindicat el teatre com una eina per fer barri i han animat els veïns a sumar-se a la festa amb alegria i il·lusió, malgrat l'època de crisi.

Mira-sol Teatre

El que no ens podran retallar mai és la imaginació per fer la festa ben grossa. / Ni les ganes de passar-ho bé. / Ni tenir el plaer de conèixer la gent nova del barri.


Diversos representants municipals també han participat en l'esclat de festa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor la tasca de l'entitat teatral i també ha destacat el seu paper en l'associacionisme de Mira-sol.

Mercè Conesa

No només sou un grup de gent, sinó persones que feu barri i creieu en un model de societat en concret.


La primera jornada ha posat el punt final amb la representació de l'obra 'Allò que tal vegada s'esdevingué', a càrrec de l'entitat pregonera, una nit de sevillanes al restaurant La Ponderosa i una sessió de cinema a la fresca, entre d'altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.