L'Ajuntament renovarà el paviment del gimnàs de l'escola Joan Maragall


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'escola Joan Maragall / Foto: Santcugat.cat

Imatge d'arxiu de l'escola Joan Maragall / Foto: Santcugat.cat

L'Ajuntament renovarà aquest estiu el paviment del gimnàs de l'escola Joan Maragall, una obra que suposa una inversió de 20.179 euros. Els treballs començaran a finals de juliol o principis d'agost i s'allargaran unes tres setmanes.

L'actuació s'emmarca en el pla de millora de les instal·lacions esportives municipals, que suma 11 obres aquest estiu. Els treballs consisteixen a extraure l'actual paviment de la pista, millorar el paviment de formigó de la base i instal·lar el nou paviment esportiu. Posteriorment es marcarà la pista. En total, es canviaran 411 metres quadrats de superfície. El nou paviment que s'instal·larà és de vinil de la marca Gerflor Recreation.

L'empresa Via Global Flooring executarà l'obra, que es finançarà a través del pressupost municipal d'inversions que té una partida de 350.000 euros per millorar instal·lacions esportives i escolars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.