El 'Bosc Literari' es converteix en una de les portes d'entrada a Collserola


Temes relacionats

El 'Bosc Literari' de la Serreta serà una de les portes d'entrada a Collserola (26/gen/14)

El 'Bosc Literari' uneix natura i cultura a través de la literatura juvenil (20/gen/13)


  • Comparteix:

El 'Bosc Literari' de la Serreta s'ha convertit aquest dissabte en una de les 14 portes d'entrada al parc natural de Collserola i la primera que s'ubica a Sant Cugat. Aquesta nova obertura de la serra, que està situada entre Valldoreix i la Floresta, pretén augmentar el nombre de visitants a la zona i ser un referent en la combinació entre natura i cultura.

Una setantena de persones ha assistit a l'acte en què s'ha presentat el Bosc Naturalista de la Serreta com una nova porta d'entrada al parc natural de Collserola. L'espai compleix amb els requisits perquè el parc atorgui a la zona una porta d'entrada: estar en un entorn boscós, tenir aparcament i disponibilitat de transport.

El president de l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues, Carles Castro, ha agraït al parc natural de Collserola la publicitat que fa del 'Bosc Literari' i ha destacat la feina de preservació de l'entorn de tot el veïnat.

Carles Castro

Que el 'Bosc Literari' es reconegui des de Collserola i es publiciti des de Collserola vol dir que la tasca feta durant 16 anys va tenint el seu efecte.


De la seva banda, el director gerent del consorci del parc natural de Collserola, Marià Martí, ha destacat que l'espai que ocupa el 'Bosc Literari' es troba en bon estat a diferència d'altres zones de la serra.

Marià Martí

Així com a altres llocs s'aboquen residus, aquí el contrari. És un espai ben mantingut, apropiat per al ciutadà i que té continguts literaris, una identitat.


L'acte ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la feina de l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues per preservar l'espai, i amb el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig. El Grup de Teatre Espiral i el grup Magma han estat els encarregats de cloure l'acte amb un recital, que ha arribat després de la passejada pel bosc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.