Sant Cugat respon a la crida contra l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha sumat un any més a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', que busca conscienciar els catalans sobre aquesta malaltia. Han col·laborat amb la iniciativa la piscina de l'Eurofitness i les municipals de la Floresta i el Parc Central, on un centenar de persones ha saltat de manera simultània a l'aigua per escenificar la implicació amb la iniciativa solidària.

Les tres piscines locals s'han adherit un any més a la campanya de la fundació Esclerosi Múltiple, que suma més de 600 equipaments a Catalunya i ha conseguit recaptar uns 300.000 euros.

El voluntari de la Fundació Esclerosi Múltiple Christian Buto ha explicat que aquesta iniciativa serveix per mostrar solidaritat amb les persones que pateixen els efectes de la malaltia, la segona causa de discapacitat en adults joves.

Cristian Buto

La iniciativa serveix per mostrar solidaritat amb la gent que lluita cada dia amb tractament diari i problemes que impedeixen tenir una vida 'fàcil'.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha felicitat els santcugatencs per la seva resposta a la crida per lluitar contra aquesta malaltia.

Xavier Tizón

Crec que a qui cal felicitar és a la ciutadania, que ha respost contundentment. Hem d'estar molt orgullosos tots plegats.


Els diners recaptats amb la campanya es destinaran, com cada any, als projectes socials i a la recerca mèdica de la Fundació Esclerosi Múltiple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.