El Club Kali demanarà la reobertura de la seu escorcollada pels Mossos


Temes relacionats

La jutgessa deixa en llibertat amb càrrecs els tres detinguts del Club Kali (12/jul/14)

S'eleven a tres les detencions després de l'escorcoll al Club Kali (11/jul/14)

El Club Kali defensa la seva innocència després de l'escorcoll dels Mossos (11/jul/14)

Dos detinguts en l'operació contra el club de fumadors de cànnabis Kali (11/jul/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Kali

Imatge d'arxiu del Club Kali

El Club Kali presentarà un recurs per instar la reobertura de la seva seu social, ubicada a Sant Cugat i clausurada després de l'escorcoll dels Mossos d'Esquadra dijous passat. Així ho ha avançat a Cugat.cat el seu president, Àngel Benito, en llibertat amb càrrecs juntament amb el tresorer i el secretari de l'espai de fumadors de cànnabis, i que ha lamentat la investigació que pateix l'associació, de la qual ha defensat la seva activitat.

El president, el tresorer i el secretari del Club Kali estan en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte contra la salut pública. Els tres imputats van declarar aquest dissabte davant la jutgessa del jutjat d'instrucció número 6 de Rubí, però la seu del club es manté precintada.

És per això que la intenció de l'associació és presentar un recurs per reobrir la seu. El president del Club Kali, Àngel Benito, ha explicat que aquest tancament perjudica greument l'associació i els seus socis.

Àngel Benito

Implica que els socis no poden recollir el cultiu i el poble es queda sense seu. Els consumidors terapèutics, sense poder anar a les consultes del metge i sense medicina. Estem tots aturats.


Tot i que la investigació del club santcugatenc està desvinculada del cop policial per presumpte blanqueig de capital a una associació cannàbica de Barcelona, Benito ha recordat que totes dues associacions encapçalen la lluita política per a la regularització.

Àngel Benito

No em vull aventurar, però són dues de les associacions que estem més al capdavant de la lluita política per la regularització. Divendres teníem una reunió al Parlament, a la qual no vaig assistir per la detenció.


Benito ha explicat que fa dos anys que treballen amb els grups polítics i amb l'administració de Salut per aconseguir una regularització i fer front a la inseguretat jurídica d'aquest tipus d'associacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.