CGT denuncia l'acumulació de 160.000 impresos a Correus Sant Cugat


  • Comparteix:

El CTA de Correus a Sant Cugat dóna feina a 300 persones

El CTA de Correus a Sant Cugat dóna feina a 300 persones

El sindicat CGT de Correus ha denunciat l'acumulació de 160.000 revistes i impresos sense repartir per falta de personal a la central que la companyia té a Sant Cugat. L'empresa assegura que la demora no és significativa i que s'estan complint els compromisos d'entrega i qualitat.

En un comunicat, CGT-Correus alerta de les retallades de personal i dels retards que això comporta en les entregues. El sindicat denuncia la manca de contractació i l'acumulació de 160.000 revistes i impresos al Centre de Tractament Automatitzat (CTA) de Correus a Sant Cugat, on treballen prop de 300 persones.

La secretària d'organització de CGT-Correus a Sant Cugat, Rosa Muñoz, demana a Correus una contractació de personal adequada per poder prestar un servei públic de qualitat.

Fina Muñoz

Hi ha 140 gàbies de correu acumulat, que equivalen a nou tràilers. Això és conseqüència de la manca de contractació de personal.


Per la seva banda, des de Correus s'assegura que el ritme de repartiment no està patint cap demora significativa i que està dins la normalitat dels mesos d'estiu. El responsable de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez, ha explicat que l'acumulació de feina només afecta la distribució de correspondència de baixa prioritat, com la publicitat.

Vicenç Ibáñez

Sempre es produeixen puntes de feina en la distribució de correspondència de poca prioritat, com la distribució de publicitat.


Segons la CGT-Correus, mentre l'ens públic ha guanyat 65 milions d'euros al 2013, ha perdut gairebé 5.000 treballadors en el mateix període de temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.