Sant Cugat tindrà una escola d'educació especial a Can Mates


  • Comparteix:

El projecte s'iniciarà amb els canvis urbanístic al solar / Foto: ACN

El projecte s'iniciarà amb els canvis urbanístic al solar / Foto: ACN

Sant Cugat tindrà una escola d'educació especial concertada que s'ubicarà a un solar de l'entorn del Turó de Can Mates. El projecte es recull al Pla d'Equipaments Locals i ara l'Ajuntament té previst iniciar els tràmits urbanístics per engegar el procés de licitació.

L'equip de govern dotarà aquest solar públic amb un ús educatiu per encabir-hi una escola d'educació especial. Una vegada completat el tràmit urbanístic, l'Ajuntament vol fer la licitació l'any vinent amb l'objectiu de buscar a través d'un concurs una institució educativa que ja tingui concert amb la Generalitat i que es faci càrrec de la construcció i la gestió de l'equipament.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que es tracta d'un procés complicat però que permetrà que famílies santcugatenques puguin escolaritzar els fills amb necessitats educatives especials a Sant Cugat.

Esther Salat

És un procés complicat que no s'ha donat mai. És treure un concurs d'un terreny públic perquè el gestioni una institució que ha de tenir un conveni amb la Generalitat.


La intenció és que el nou centre, que és un dels 22 projectes estratègics de ciutat, també pugui absorbir part de la demanda de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.