El santcugatenc Xavi Martínez deixa MegaStar i fitxa per Los 40 Principales


  • Comparteix:

Xavi Martínez, en una imatge d'arxiu / Foto: Twitter Xavi Martínez

Xavi Martínez, en una imatge d'arxiu / Foto: Twitter Xavi Martínez

El locutor santcugatenc Xavi Martínez fitxa per Los 40 Principales i deixa MegaStar FM, l'emissora de la cadena de Cope nascuda ara fa un any. Martínez s'incorpora, així, a l'equip de discjòqueis de Los 40 Principales, que compta amb professionals com Tony Aguilar, Cristina Boscá i Óscar Martínez.

Martínez va començar a Cugat.cat la seva carrera i ha passat per Ona FM, els 40 Principals Catalunya, Europa FM i MegaStar, on ha estat el darrer any i ha encapçalat programes com 'El show de Xavi Martínez' i 'Star Club'. En un any de vida, l'emissora va assolir més de 200.000 oients.

Tot i la seva curta estada a MegaStar, de 10 mesos, Martínez ha explicat que l'oferta de Los 40 Principales és molt atractiva, més enllà de l'àmbit professional.

Xavi Martínez

És més que professional. Per a mi ha estat molt clar. He tingut estima per tothom de MegaStar, però no podia dir que no.


D'aquesta manera, Martínez enceta una nova etapa a Los 40 Principales, des d'on vol animar la gent a encendre la ràdio.

Xavi Martínez

Farem programes molt revolucionaris amb formats americans i amb xous de descripció musical. Volem donar motius per encendre la ràdio.


El locutor català també ha fet referència als seus orígens a Cugat.cat i ha explicat que va ser una època molt especial per a la seva carrera. Segons Martínez, calen moltes hores, molts esforços i prendre molts riscos per aconseguir arribar on es vol. Per ell, és tot un somni treballar a Los 40 Principales i espera poder ser-hi durant molts anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.