La junta del Club Kali dimitirà per evitar problemes amb els antecedents penals


Temes relacionats

El Club Kali anirà al ple si es desestima el recurs per a la reobertura de la seu (15/jul/14)

El Club Kali demanarà la reobertura de la seu escorcollada pels Mossos (13/jul/14)

La jutgessa deixa en llibertat amb càrrecs els tres detinguts del Club Kali (12/jul/14)

S'eleven a tres les detencions després de l'escorcoll al Club Kali (11/jul/14)

El Club Kali defensa la seva innocència després de l'escorcoll dels Mossos (11/jul/14)

Dos detinguts en l'operació contra el club de fumadors de cànnabis Kali (11/jul/14)


  • Comparteix:

El president del Club Kali, Àngel Benito, en una visita a Cugat.cat

El president del Club Kali, Àngel Benito, en una visita a Cugat.cat

La junta del Club Kali dimitirà una vegada es resolgui el presumpte cas de delicte contra la sanitat pública del qual se'ls acusa. El president del club de fumadors de cànnabis local, Àngel Benito, assegura que és una mesura de precaució per prevenir possibles problemes en el futur amb els antecedents penals, tot i que confia que el jutge els absoldrà totalment dels càrrecs.

La defensa ha presentat el recurs aquest dimarts, acompanyat de 86 signatures de socis que demanen la reobertura del local. A més s'hi inclouen les cartes de socis terapèutics, els més afectats pel tancament del club, tal com assegura el president de l'entitat, Àngel Benito. La seu del Club Kali va ser tancada dijous passat després de l'entrada i l'escorcoll per part dels Mossos d'Esquadra, que l'acusa d'un delicte contra la sanitat pública.

Benito ha explicat que la junta del Club Kali dimitirà un vegada es resolgui el cas per evitar futurs problemes amb els antecedents penals.

Àngel Benito

Haurem de dimitir perquè si ens tornen a involucrar en un cas com aquest, tindríem antecedents. Estem segurs que quedarem absolts, però és una mesura de precaució.


Segons Benito, l'escorcoll dels Mossos es va produir perquè van localitzar dues persones al carrer amb cànnabis, una quantitat que segons el cos havien comprat al local. Així doncs, una de les acusacions de la policia és que l'associació venia determinades quantitats del seu estoc a persones no sòcies.

Ara la defensa espera que la jutgessa es pronunciï aviat per poder reobrir el local al més aviat possible. En cas que el recurs no prosperi el Club Kali anirà al ple per reclamar el seu suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.