Millores per al pas de vianants soterrat de l'estació dels FGC de Sant Cugat


Temes relacionats

El pas de vianants soterrat de l'estació millorarà el seu aspecte i l'accessibilitat (14/abr/14)


  • Comparteix:

La zona que es millorarà

La zona que es millorarà

Avui comencen els treballs de millora del pas de vianants soterrat de l'estació dels Ferrocarrils (FGC) de Sant Cugat. Es rebaixarà el pendent de la rampa per fer-la més accessible, es renovarà el paviment de tot el pas i s'instal·laran diversos elements per embellir la zona. Les obres tenen un pressupost de 92.000 euros i una durada aproximada de dos mesos.

L'ús de la rampa patirà restriccions puntuals i quedarà totalment inutilitzada del 4 al 8 d'agost.

Hi haurà tres grans intervencions:

- Construcció d'una nova rampa amb menys pendent: s'eliminarà les escales que hi ha al costat de l'actual rampa i es construirà una única rampa central més ampla. A més, la nova rampa s'allargarà per la banda del passeig Valldoreix perquè tingui un pendent més baix. L'allargament de la rampa implicarà haver d'ampliar un tram de vorera del passeig Valldoreix i desplaçar uns metres el pas de vianants existent i els contenidors de les escombraries.

- Renovació del paviment: es col·locarà un nou paviment al pas soterrat, a la nova rampa i a l'escala existent (la que desemboca al carrer de l'Andana).

- Embelliment de la zona: s'instal·laran diversos elements comunicatius per embellir tota aquesta zona.

Restriccions d'ús de la rampa
El pas soterrat sempre quedarà obert mentre durin les obres. Tot i això, l’ús de la rampa patirà restriccions a causa dels treballs de demolició i construcció de la nova rampa.

Durant l'horari de treball (de vuit a una i de tres a sis), un dels operaris de l'obra ajudarà les persones amb problemes de mobilitat a accedir al pas soterrat.

Fora de l'horari de treball s'intentarà garantir el pas per la nova rampa en la major part del temps possible. Tot i això, la rampa quedarà totalment inutilitzada del 4 al 8 d'agost per les tasques de demolició i moviments de terres que es duran a terme. El pas de l'escala - la que desemboca al carrer de l’Andana - sí que estarà operatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.