L'AMPA de la Floresta reivindica el pla d'autoprotecció del centre al seu pregó


  • Comparteix:

La Festa Major de la Floresta ha donat el tret de sortida aquest divendres amb un pregó reivindicatiu. La responsable ha estat l'AMPA de l'escola del districte, que ha reclamat millores per al centre, un pla d'autoprotecció i ha criticat les retallades en educació.

Reivindicatiu, però amb un to festiu i coral. Els membres de l'AMPA de la Floresta han pujat a l'escenari per reivindicar millores per al centre educatiu i per al districte. Exemple d'això ha estat el clam per un pla d'autoprotecció del centre, com ha explicat una de les membres de la junta de l'AMPA, Xènia Amorós.

Xènia Amorós

El pla d'autoprotecció fa anys que està sobre la taula. L'escola està en un entorn boscós i no té un pla que garanteixi una correcta evacuació en cas d'emergència.


Els pregoners, que han defensat la seva feina a favor dels nens del barri, també han reclamat un ús per a les cases dels mestres, cobrir la piscina de la Floresta i millores urbanístiques, entre d'altres temes.

De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha pres nota de les peticions dels pregoners i ha assegurat que s'estan treballant.

Mercè Conesa

De veritat que estem en la línia dels camins segurs, que l'autobús arribi a l'escola i que els infants tinguin aquí un gran projecte per créixer


Enguany, l'inici de festa s'ha traslladat a la plaça de Josep Playà, on nombrosos veïns i representants polítics han acompanyat l'AMPA de l'escola La Floresta. Allà, les reclamacions dels pregoners han donat pas a la música i el ritme de les corals Javata de la Floresta i Tardor, Raúl Pulido i Mïstika.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.