La Festa de la Floresta supera el primer cap de setmana amb bona participació


Temes relacionats

L'AMPA de la Floresta reivindica el pla d'autoprotecció del centre al seu pregó (19/jul/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de la Floresta

Imatge d'arxiu de la Festa Major de la Floresta

La Festa Major de la Floresta ha tancat el seu primer cap de setmana, marcat per la participació. Les entitats organitzadores de la celebració es mostren satisfetes amb la resposta veïnal, que esperen que es mantingui de cara al cap de setmana vinent.

L'organització ha destacat principalment la bona rebuda de les novetats d'enguany. És el cas del canvi d'ubicació del pregó, que s'ha desenvolupat a la plaça de Josep Playà, i les 1es Olimpíades Bandarres, que ha aglutinat 10 grups i un centenar de persones.

El membre de la coordinadora d'entitats El Senglar Cultural de la Floresta, Xavi Tercero, ha assegurat que el primer cap de setmana ha funcionat molt bé.

Xavi Tercero

Vam començar divendres amb el pregó, que aquest any era a un altre lloc i el canvi ha funcionat molt bé. Vam fer les primeres Olimpíades Bandarres, que eren un repte per a nosaltres perquè no sabíem quina seria la resposta, però ens ho vam passar molt bé. N'estem molt contents.


El programa d'activitats només s'ha vist alterat aquest diumenge al matí, quan s'han anul·lat les activitats esportives organitzades per l'Olímpyc Floresta per unes obres a les pistes poliesportives de Can Llobet. De cara la cap de setmana vinent, tindrà lloc la trobada de paellers, la 3a Baixada d'Andròmines i la cantada d'havaneres, entre d'altres activitats.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.