L'Ajuntament reforçarà quatre línies d'autobús per garantir el transport escolar


Temes relacionats

L'EMD reforçarà el transport per garantir el desplaçament d'alumnes al Ferran i Clua ( 1/jul/14)

El PSC vol que CiU pressioni el govern per l'eliminació del transport en tres centres ( 4/abr/14)

Ferran i Clua, La Floresta i Leonardo, sense transport escolar el curs vinent ( 3/abr/14)


  • Comparteix:

El consistori reforçarà quatre línies d'autobusos

El consistori reforçarà quatre línies d'autobusos

L'Ajuntament reforçarà de cara el curs vinent les línies 1, 3, 7 i 11 d'autobús per minimitzar els efectes de la supressió del transport escolar no obligatori que fins ara finançava el Consell Comarcal. El consistori preveu que uns 450 alumnes del Ferran i Clua, l'escola La Floresta i l'institut Leonardo Da Vinci utilitzin el servei d'autobusos reforçat.

Els estudiants d'entre quatre i 14 anys poden utilitzar el bitllet T-12, que garanteix un nombre il·limitat de viatges en una mateixa zona tarifària per 35 euros. La renovació d'aquest bitllet és gratuïta.

Línia 1
Aquesta línia es reforçarà fent parada a la porta d'accés al parvulari i al centre de primària del Ferran i Clua. El consistori preveu que amb aquests canvis aquesta línia transporti uns 250 alumnes.

Línia 3
Aquesta línia es reforçarà per donar servei a l'escola La Floresta i recollirà els alumnes d'aquest centre que resideixin a altres districtes. Aquest autobús augmentarà el seu nombre d'expedicions i arribarà a les hores d'entrada i sortida de l'alumnat.

D'altra banda, el Consell Comarcal ha acordat mantenir la línia de transport escolar que dóna servei als alumnes residents a les Planes que estudien a la Floresta. L'Ajuntament preveu que una cinquantena d'estudiants utilitzi la línia 3 i una vuitantena la línia del Consell Comarcal.

Línia 7 i línia 11
Aquestes dues línies es reforçaran per transportar els alumnes de linstitut Leonardo Da Vinci. Per fer-ho, el recorregut de la línia 7 s'allargarà fins la porta del centre i els dos autobusos pararan en determinats punts de recollida que intentaran mantenir els punts de recollida establerts pel Consell Comarcal. El consistori preveu que una cinquantena d'estudiants utilitzi la línia 7 i una trentena la línia 11.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.