El Vintage Fest proposa una jornada al voltant de mobles i peces antigues


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Vintage Fest

Imatge d'arxiu del Vintage Fest

El Vintage Fest aterra aquest diumenge al matí al Mercantic amb un centenar de paradistes provinents d'arreu de Catalunya, de l'Estat espanyol i de l'estranger que oferiran una gran varietat de productes com peces de roba, mobiliari antic, vinils, articles decoratius i màquines d'escriure, entre d'altres. El mobiliari vintage és un dels principals atractius que crida l'atenció dels assistents a la cita, en què milers de peces genuïnes es mostren als visitants. La jornada també proposa un vermut-concert de la mà del Nestor Munt Trio, una activitat que és d'entrada lliure i que comença a dos quarts d'una del migdia.

Al Vintage Fest és possible adquirir una antiguitat, procedent de desembrossar cases, pisos i fàbriques en les mateixes condicions que un brocanter. Això fa que hi hagi una gran expectació durant el desenvolupament, on són presents un gran nombre de comerciants, compradors i curiosos.

Les Vintage Fest tenen lloc el primer diumenge de cada mes al recinte del Mercantic. Segons l'organització, la iniciativa ha aconseguit un públic fidel que permet mantenir la proposta com una fita amb continuïtat assegurada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.