El carril bus-VAO de la C-58 queda tallat al trànsit des d'aquest dilluns


  • Comparteix:

El carril, a les proximitats del Nus de la Trinitat

El carril, a les proximitats del Nus de la Trinitat

El carril bus-VAO de la C-58, una de les vies més utilitzades pels conductors santcugatencs, estarà fora de servei des d'aquest dilluns fins al 29 d'agost a causa d'unes obres que afectaran els dos sentits de la marxa. L'objectiu és que a partir del setembre estigui operatiu durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Aquests treballs afectaran puntualment la mateixa C-58 amb algunes restriccions de carrils.

Les obres consisteixen principalment en l'execució del fresat de la línia blanca de separaració dels dos carrils de circulació. D'aquesta manera el vial quedarà estructurat en dos carrils, un per cada sentit, i una franja central exclosa al trànsit. També es construirà un nou accés d'entrada en sentit Ripollet que anul·larà el que es troba a l'avinguda de Meridiana de Barcelona.

Els vehicles que estan autoritzats a utilitzar aquesta infraestructura són aquells desinats al transport públic, els turismes amb dos o més ocupants, les motocicletes, els cotxes per a persones amb mobilitat reduïda i els vehicles ecològics de baixa emissió autoritzats i amb l'etiqueta acreditativa corresponent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.