L'entorn personal i professional de Jordi Capell s'acomiada del desaparegut tècnic


Temes relacionats

El fundador i extècnic de Ràdio Sant Cugat Jordi Capell mor als 53 anys ( 8/ago/14)


  • Comparteix:

Capell, inclinat, durant una connexió

Capell, inclinat, durant una connexió

La família, els amics i diversos professionals del món de la comunicació local i catalana han donat un últim adéu al fundador i extècnic de la Ràdio de Sant Cugat Jordi Capell, i ho han fet destacant-ne el seu esperit emprenedor. Capell, que també va treballar a Catalunya Ràdio, va morir dimecres de la setmana passada als 53 anys.

L'habitual missa dels dilluns en record dels difunts ha servit perquè amics, familiars i companys de feina de Capell puguin retre un homenatge a la seva memòria. El santcugatenc va ser un dels artífexs del naixement de la Ràdio de Sant Cugat, juntament amb Màrius Caralt, Josep i Ramon Grau. Aquest últim ha destacat el compromís de Capell amb el mitjà i la seva qualitat com a tècnic de so.

Ramon Grau

Es va integrar en el grup i la veritat és que aquella època no hagués estat el mateix sense ell. Era molt professional i generós. S'hi estava moltes hores, a la ràdio.


De la seva banda, Caralt ha destacat la qualitat professional de Capell, una persona clau a l'hora d'impulsar una emissora local que fos alguna cosa més que una ràdio amateur.

Màrius Caralt

Ens va ensenyar moltes coses. Feia molta producció. Ens va ajudar a fer una ràdio professional. Nosaltres érem principiants.


Capell, que també destacava per la seva afició a la música i per tocar la bateria, va marxar al cap d'uns anys per treballar a Catalunya Ràdio, on va estar molt temps a la secció de Catalunya Música. A la cerimònia d'aquest dilluns també han acudit alguns dels seus companys en aquesta etapa. Un d'ells, el també tècnic de so Pere Lahoz, ha destacat el caràcter emprenedor del desaparegut santcugatenc.

Pere Lahoz

A Catalunya Música també va ser de l'equip fundador. Vam gravar junts uns 700 concerts.


Durant la seva etapa a la ràdio local Capell va exercir de tècnic d'estudi i també en connexions exteriors, un paper semblant al què tindria en l'època a l'emissora nacional. Uns anys més tard va tornar a la ràdio santcugatenca per presentar durant una curta temporada un programa dominical d'entrevistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.