Les obres per arreglar el sostre del Monestir han acabat aquest dilluns


Temes relacionats

Es reprenen les obres de sanejament del sostre del Monestir ( 9/jul/14)


  • Comparteix:

Les obres de reparació ja han acabat

Les obres de reparació ja han acabat

Els treballs per arranjar el sostre del Monestir han posat el punt final aquest dilluns i la previsió és que l'històric edifici pugui obrir les seves portes el 24 d'agost o durant la setmana següent. Fins aleshores, els operaris reformaran la instal·lació elèctrica, netejaran tot l'espai i recol·locaran el mobiliari que havia estat retirat per precaució.

Segons ha explicat a Cugat.cat el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, les obres per arreglar el morter malmès han acabat aquest dilluns, amb la qual cosa ara només cal netejar l'estança i tornar a posar el mobiliari de sempre. La intenció, segons el mossèn, és poder oferir l'ofici de missa el 24 d'aquest mes ja a dins de l'edifici.

Blai Blanquer

La previsió prudent és que aquest diumenge no podrà ser, però el 24 potser sí. En tot cas, confiem que sigui durant l'agost.


L'església està tancada des del 26 de juny a causa de la caiguda d'un tros de morter a 18 metres d'alçada durant la missa del Corpus. Des d'aleshores, les cerimònies d'entre setmana s'han dut a terme a la Casa Abacial i les dominicals al Claustre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.