Els gelats de xocolata són els grans protagonistes a les gelateries


Temes relacionats

Els gelats més tradicionals triomfen en aquesta temporada estiuenca (11/jul/13)


  • Comparteix:

Els gelats de xocolata, maduixa i vainilla són els més consumits a la ciutat durant aquesta temporada d'estiu, segons els comerços consultats per Cugat.cat. Tot i que consideren que la calor s'ha fet esperar, els establiments creuen que podran assolir els objectius de vendes previstos per a aquests mesos.

La xocolata i els seus derivats són els gelats estrella de l'estiu a Sant Cugat. Tal com asseguren els gelaters del centre, el derivat del cacau és el producte més consumit pels santcugatencs, i el segueixen els gustos de maduixa, vainilla i galeta. El propietari de la gelateria Pros, Joan Pros, deixa ben clar que prepara els gelats pensant en la reacció dels clients.

Joan Pros

A part dels de xocolata, maduixa i vainilla, que són molt clàssics, s'han venut molt els de crema catalana, fruites i galeta. Intentem que tots els gelats que fem es puguin vendre.


La calor s'ha fet esperar i les botigues especialitzades en gelats ho han notat. Però les ganes d'estiu estan salvant els mesos més lluïts per als gelats, de manera que la majoria de comerços han aconseguit mantenir els objectius mínims. La propietària de La Jijonenca, Maribel Martínez, afirma que aquest juliol les vendes han estat una mica més fluixes i augura un agost millor, tot i que veu que molts clients són fora de la localitat.

Maribel Martínez

La primavera no ha anat malament però durant el juliol el temps ens ha fallat molt. El clima ha estat molt variable.


Les gelateries segueixen innovant amb nous gustos i textures que puguin atreure la clientela. Des de La Jijonenca han apostat pel gelat d'Ou Kinder, que s'ha convertit en un dels preferits dels clients. D'altra banda, la gelateria Pros té com a novetat el gust de crema catalana, però enguany ha optat sobretot per perfeccionar la qualitat del seus productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.