Els Gausacs actuaran a la jornada de dissabte del Concurs de Tarragona


Temes relacionats

Els Gausacs descarreguen el primer castell de 8 a Mira-sol (13/jul/14)

Els Gausacs volen mobilitzar la ciutat al Concurs Casteller de Tarragona ( 4/jul/14)

Els Gausacs compleixen 18 anys com una colla sòlida i arrelada a la ciutat (23/feb/14)

Els Gausacs coronen a casa la tripleta de 8 (10/nov/13)


  • Comparteix:

Els Gausacs ja van fer un molt bon paper fa dos anys / Foto: Concurs de Castells

Els Gausacs ja van fer un molt bon paper fa dos anys / Foto: Concurs de Castells

Els Castellers de Sant Cugat actuaran a la jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre. Els Gausacs tenien l'opció de trobar-se entre les 12 millors colles de Catalunya i actuar el dia dominicial, però les actuacions de les darreres setmanes dels Castellers de Sabadell, els Marrecs de Salt i els Nens del Vendrell han relegat els santcugatencs a la 15a posició, a falta de tancar de manera definitiva el rànquing. Per tant, l'objectiu que es marca la colla de cara a la present edició és similar al de fa dos anys: quedar entre els millors grups de dissabte.

Després d'una temporada en què han portat la tripleta de 8 a casa (3 de 8, 4 de 8 i 2 de 8 amb folre), han celebrat el seu 18è aniversari i han aixecat construccions com el 7 de 7, els Gausacs aspiraven a situar-se entre les 12 millors colles del territori, i per tant a guanyar-se el dret d'estar en la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona, una festa que se celebra cada dos anys.

La fita finalment no serà possible després de les actuacions de les darreres setmanes dels Castellers de Sabadell, els Marrecs de Salt i els Nens del Vendrell, que han superat els camises verdes en la classificació, relegant-los a la posició 15 a falta de poques setmanes perquè es tanqui el rànquing de manera definitiva. I és que els Gausacs van acabar la temporada a mitjans de juliol a Vilanova, de manera que no han pogut compensar els resultats de les colles que els han passat al davant.

Així doncs, els castellers de la ciutat lluitaran pel mateix objectiu que van perseguir fa dos anys, situar-se entre els millors del dissabte. Una fita que 2012 van assolir de manera lluïda, quedant segons per darrere dels Bordegassos de Vilanova. La llista definitiva de cara al concurs es basa en les actuacions fetes des de l'1 de setembre de 2013 fins al 31 d'agost de 2014.

A més, la colla ha iniciat una campanya per captar santcugatencs que l'acompanyin a la trobada tarragonina. Per engrescar tota la ciutat, els Castellers organitzaran el 21 de setembre un xou solidari a la plaça d'Octavià sota el nom de Concurs per Concurs #cxc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.