La Policia Local tindrà compte a Twitter


  • Comparteix:

La Policia Local aviat tindrà el seu compte a Twitter / Foto: Twitter

La Policia Local aviat tindrà el seu compte a Twitter / Foto: Twitter

La Policia Local tindrà compte propi a Twitter, segons ha avançat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Seguretat. Francesc Carol vol aplicar a Sant Cugat l'exemple d'altres ciutats, com Barcelona i Canet de Mar, i fer arribar el servei de la policia municipal a la xarxa social.

De moment, la regidoria de Seguretat està estudiant les característiques del compte de la Policia Local a Twitter, entre elles com podran fer-ne ús els ciutadans. Pel tinent d'alcalde de Seguretat, és molt important com definir el mecanisme de participació dels santcugatencs perquè el compte sigui d'utilitat.

Francesc Carol ha deixat clar a la ciutadania que en cap cas s'ha d'usar la xarxa social per fer denúncies i que, en aquests casos, s'ha de trucar la Policia Local.

Francesc Carol

S'ha de gravar la trucada. El comentari a Twitter en cap cas no és una denúncia.


El compte de Twitter de la Policia Local permetrà al cos municipal donar informació en forma de notícies i consells. De moment, encara es desconeix el nom que tindrà el perfil en aquesta xarxa social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.