Dinamiks: esport, lleure i solidaritat


  • Comparteix:

Casals d'estiu de Dinamiks

Casals d'estiu de Dinamiks

Dinamiks és una empresa dedicada a la prestació de serveis d'oci, amb seu al Sant Cugat Trade Center (SCTD). Cugat.cat recupera un dels capítols de 'Ciutat d'Emprenedors' per repassar aquest projecte que neix amb vocació de transmetre valors solidaris a grans i petits.



Carlos Felipe i Xavi Fermoso van començar a emprendre des que van sortir de la facultat. Amb 23 anys van fundar PimPamPum, una entitat que organitza activitats lúdiques amb l'objectiu de recaptar fons per diferents ONG, i que a dia d'avui segueix molt activa. Paral·lelament, hi van treballar de monitors i coordinar activitats de lleure fins que el 2011 van decidir crear Dinamiks.

L'empresa organitza festes infantils, casals i colònies d'estiu, però també ofereix un taller amb BTT per a nens amb trastorn de l'espectre autista. Una activitat que els permet desenvolupar habilitats psicomotrius a l'hora que es relacionen amb l'entorn d'una manera sana i divertida.

Una altra proposta solidària de l'entitat és un servei d'ajut per organitzar les vacances de persones adultes amb síndrome de Down. Conscients que les famílies amb nens i adults amb discapacitat tenen fortes despeses, miren d'aconseguir els materials necessaris perquè totes les activitats adaptades siguin gratuïtes o a preu de cost.

No prou contents amb això, han decidit oferir un servei de beques. Dinamiks busca empreses que vulguin treballar la seva responsabilitat social perquè facin d'espònsors i financiïn les colònies d'estiu dels nens amb menys recursos. L'objectiu és que cap nen es quedi a casa a l'estiu. La darrera temporada diversos nens van poder beneficiar-se d'aquest servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.