Alumnes de la UIC participen en un projecte per a escoles al Marroc


  • Comparteix:

Fragment del cartell promocional de la iniciativa / Foto: UIC

Fragment del cartell promocional de la iniciativa / Foto: UIC

Prop de 200 alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de la Catalunya (ESARQ_UIC), amb campus a Sant Cugat, faran maquetes d'unitats higièniques per a escoles del Marroc. L'acció forma part del 'Washitecture. Arquitectura d'emergència de l'aigua per a escoles al Marroc', que se celebra a partir de dimecres que ve i fins al 10 de setembre.

El taller concret que fan els alumnes d'ESARQ_UIC porta per nom Taller Vertical 2014, les maquetes del qual ajudaran escoles infantils de Zagora, la demarcació més gran Souss Massa Drâa. L'edició d'enguany està patrocinada per Roca y Gabarró, amb la col.laboració de la Fundación We Are Water.

El Taller Vertical consisteix en un 'workshop' transversal en el qual estudiants de segon a quart del grau d'Arquitectura es barregen en equips per fer un exercici pràctic coordinats per arquitectes de prestigi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.