L'escola Pureza de María tranquilitza els pares afirmant que Ensenyament manté els concerts educatius


Temes relacionats

Ensenyament retalla els concerts educatius a les escoles El Pinar i Pureza de María (25/mar/04)


  • Comparteix:

El Dep. d'Ensenyament ha retallat el concert a una aula a Pureza i tres a El Pinar.

El Dep. d'Ensenyament ha retallat el concert a una aula a Pureza i tres a El Pinar.

L'Escola Pureza de María ha volgut tranquilitzar els pares i mares anunciant que la retirada per part del departament d'Ensenyament del concert educatiu en una aula de quart d'ESO, no afecta el concert econòmic a la resta de cursos ni de primària ni de secundària. Aquest anunci es produeix arran dels dubtes sorgits entre els pares per l'anunci fet per Ensenyament que retallava el concert a una aula del Pureza i tres més a El Pinar.

La direcció de l'Escola Pureza de María ha volgut deixar clar als pares i mares que - com va informar aquesta emissora- el fet que la Generalitat hagi resolt retirar el concert educatiu d'una aula d'ESO, no afecta la resta de cursos, que segueixen concertats.

La directora de l'escola, Carmen Polo, ha explicat que Ensenyament manté els concerts en les sis aules de primària i les quatre de secundària i que, fins i tot, s'ha demanat subvenció aquest curs per l'aula de P3:

Carmen Polo

És la supressió d'una aula de 4art que no té implicacions en la resta dels cursos. La resta de alumnes mantenen els concerts.


El centre educatiu ha explicat que els problema és que davant la impossibilitat de formar tres cursos de 4art d'ESO, es va decidir desviar el concert a una aula de Tercer. Carmen Polo diu que el departament d'Ensenyament tenia tota la documentació i que, en cap moment, se'ls va alertar de cap irregularitat:

Carmen Polo

No podíem omplir tres cursos de 4art i vam desviar el concert a un de tercer. No modificàvem res. Ells ho sabien.


En tot cas, El Pureza de María ja s'ha posat en contacte amb el nou delegat territorial d'Ensenyament per mirar de reconduir la situació. Estan en contra de com s'ha fet la retallada del concert ja que és aplicable des del setembre del 2003 i afirmen que no es pot fer a mig curs sense més explicacions.
Si el tema no s'aconsegeuxi solucionar abans de l'inici del proper curs escolars, estan disposats a presentar un recurs de reposició.

Recordem que el Departament d'Ensenyament ha resolt retallar en una aula el concert a El Pureza de maría i 3 aules per a cada curs de Batxillerat de El Pinar per no complir el mínim exigible de 25 alumnes per aula que requereix la concessió del concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.