El Centro Castellano-Manchego nomena Francesc Carol Quixot de l'any


  • Comparteix:

Francesc Carol, davant dels estudis de Cugat.cat

Francesc Carol, davant dels estudis de Cugat.cat

El Centro Castellano-Manchego ha distingit el tinent d'alcalde de Participació Ciutadana, Francesc Carol, amb el Quixot 2014, i amb la Dulcinea i Sancho, dos socis de l'entitat. L'entitat celebrarà a partir del 26 de setembre la 27a edició de les Jornades Culturals.

El pregó a càrrec del cap del servei de Cultura de l'Ajuntament i el vi d'honor encetaran els actes de les jornades d'enguany, que s'inauguraran el darrer cap de setmana de setembre i que s'allargaran fins al 19 d'octubre.

Les activitats inclouen el dinar de proclamació del Quixot, la Dulcinea i el Sancho del 2014, una conferència sobre els roncs i una altra sobre el colesterol, un concurs de truites i 'dulces de sartén', i un parell de concerts. La proposta musical es concreta amb un concert de piano a càrrec de Laura Martí i Miquel García a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) i una actuació de corals dels centres federats i entitats locals que tancarà les jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.