Informació i entreteniment, pilars de la nova temporada de ràdio de Cugat.cat


  • Comparteix:

L'estudi de ràdio Ramon Barnils

L'estudi de ràdio Ramon Barnils

Cugat.cat estrena aquest dilluns nova temporada de ràdio. El reforç de la informació en el dia a dia i en esdeveniments com les eleccions municipals serà una de les principals apostes del grup de comunicació multimèdia. L'entreniment i la divulgació es reforcen amb nous programes com 'El Núvol', 'Molta Comèdia' i 'Societat XXIE', que se sumen a altres ja consolidats com els magazins 'Sant Cugat a fons', 'La Tarda' i 'Nitrad'. Tota la programació es pot seguir al 91.5FM i a l'apartat de ràdio en directe de Cugat.cat.

Informatius
L'informatiu 'Primera Plana' arribarà cada dia a partir de les sis del matí amb tota l'actualitat local general i esportiva. També inclourà l'agenda i, a partir de les vuit del matí, oferirà actualitzacions del trànsit, la previsió del temps i altres aspectes de l'actualitat. De dilluns a divendres, a partir d'un quart de deu, arribarà la tertúlia 'El Gall del Monestir', que analitzarà tota l'actualitat local i nacional.

A les dues, tornarà la informació amb l''Informatiu Migdia', que explicarà totes les últimes hores locals i de la resta del país. Aquest espai també serà emès el cap de setmana a les dues.

De dilluns a divendres a les set, s'incorpora una de les novetats de la temporada, l''Informatiu Vespre', que repassarà tota l'actualitat.

La informació també arribarà a les hores en punt amb els butlletins informatius.

Esports
La informació esportiva radiofònica tindrà també espai en cada programa informatiu. A més, de dilluns a divendres, d'una a dues, s'emetrà 'Esports en Xarxa', que recollirà totes les novetats del dia.

L'aposta esportiva agafa pes els caps de setmana. Dissabte, de vuit a deu, s'emet 'En Joc' per aportar tots els resultats i prèvies de la jornada. Diumenge, a les vuit, torna l''Esport en marxa' per analitzar tots els resultats santcugatencs.

Entreteniment i divulgació
De dilluns a divendres, de deu a una, el magazín 'Sant Cugat a Fons' analitzarà el pols de la ciutat amb tots els protagonistes santcugatencs. L'equip liderat per Sergi Alemany conduirà diverses seccions per estar al dia de tot el que passa a la ciutat.

A les quatre, entre setmana, torna a ser l'hora d'inici de 'La Tarda', el magazín de La Xarxa fet a Sant Cugat per a tot el país amb la presentació de Marina Romero.

De dilluns a divendres, de vuit a nou del vespre, és la franja dedicada a l'entreteniment i la divulgació. Dilluns, repeteix el 'Nitrad', el programa de cultura popular i tradicional. Dimarts serà el dia d'una de les novetats de la temporada, 'El Núvol', un espai fet per i per a joves santcugatencs. Dimecres, arriba una altra estrena 'Societat XXIE', que tractarà qüestions de tecnologia i societat. Dijous, entra a la graella 'Molta Comèdia', un programa d'Eduard Jener sobre arts escèniques. Divendres, serà el moment per a 'Kingston Road', el magazín de música i cultura jamaicana i caribenya.

En aquest àmbit, la programació es completarà amb programes de la temporada passada que tornen a la graella, com 'L'Internauta', 'Deixa'm tastar' i 'Pagesos de ciutat'.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca l'impuls que suposa la programació per al grup de comunicació multimèdia.

Miquel Herrada

Hem dissenyat la programació per oferir el millor servei públic amb dos pilars: més informació i ser una eina de participació.


Música
La música serà la reina de la nit a Cugat.cat. De nou a onze, la ràdio de Sant Cugat proposa més d'una desena de programes temàtics de música. Entre aquests, sobresurt el retorn del 'Cubaníssim', els dimarts de nou a deu de la nit', i el 'Ritme Santcugatenc', el mateix dia a partir de les deu. 'Cafè Brasil', 'L'hora del Jazz' i 'Va de swing', entre altres, tornen a la graella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.