Obert el termini per a les inscripcions de la XCCP de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge promocional del nou trimestre / Foto: XCCP

Imatge promocional del nou trimestre / Foto: XCCP

Les inscripcions per a les 2.000 places disponibles del nou trimestre de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) s'obren aquest dilluns. La nova programació arriba amb més de 200 cursos i posant l'accent en les propostes ubicades al nou Casal TorreBlanca. L'oferta al Xalet Negre és una altra de les apostes de la programació per a l'últim trimestre de l'any.

Entre aquest dilluns i divendres de la setmana que ve es podran fer les inscripcions a qualsevol dels centres integrants de la XCCP: Casa de Cultura, Xalet Negre, el Casal de Mira-sol, el Casino de la Floresta, el Casal de les Planes i el Casal TorreBlanca. Aquest últim equipament, antic Casal de Joves, inicia una nova etapa de la mà de la XCCP amb les portes obertes a santcugatencs de totes les edats com a centre cultural polivalent. El Xalet Negre també explotarà la seva cèntrica ubicació per ser un espai de trobada i intercanvi cultural i de lleure.

Els cursos, tallers i monogràfics es poden consultar a Santcugat.cat/XCCP i Casadecultura.santcugat.cat. El període de l'oferta és de l'1 d'octubre al 19 de desembre. Entre les propostes figuren cursos de coneixement, benestar i creixement personal, informàtica i noves tecnologies, expressió, recursos, monogràfics, infantils, i els tallers de l'Espai Jove de Mira-sol i les Planes, que també acull un Punt TIC amb cursos gratuïts.

El nou catàleg de la Xarxa es presenta en un format més econòmic amb l'objectiu d'arribar a un major nombre de ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.