L'AFA se centra en la sensibilització per al Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

L'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFA) posa el focus enguany en la sensibilització per commemorar el Dia Mundial d'aquesta malaltia. Per això, l'entitat ha organitzat un taller per a pares i fills el 21 de setembre i una xerrada informativa amb el doctor Albert Lladó el 8 d'octubre, a banda de la tradicional tómbola solidària que tindrà lloc el 20 de setembre.

Sota el lema 'L'afecte és la millor medicina', el programa d'activitats d'AFA se centrarà en sensibilitzar la població sobre els efectes de la medicina. Així, l'associació es focalitzarà en els joves i els infants perquè prenguin consciència de l'Alzheimer a través d'un taller de sensibilització, que tindrà lloc a la plaça dels Quatre Cantons el 21 de setembre per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer. Amb aquesta iniciativa, volen mostrar la importància de l'afecte en el malalt, tal com ha explicat la presidenta de l'AFA, Isabel Martínez.

Isabel Martínez

Volem ampliar el camp de contacte amb la població. Volem tractar també amb la gent que no té res a veure amb la malaltia, perquè estiguin sensibilitzats.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha posat èmfasi en la tasca que duen a terme entitats com l'AFA i ha destacat que 'encara queda molta feina per fer' sobre la malaltia.

Susanna Pellicer

És una malaltia que afecta la persona i la gent que té al seu voltant. Per tant, queda molta feina per fer.


Per 13è any consecutiu, l'AFA instal·larà la seva tómbola solidària a la plaça dels Quatre Cantons el 20 de setembre. A més, el 8 d'octubre la Casa de Cultura acollirà la xerrada 'Diagnòstic i tractament de la malaltia d'Alzheimer', que anirà a càrrec del doctor de l'Hospital Clínic Albert Lladó. L'acte arrencarà a dos quarts de set de la tarda.

Al proper ple, l'equip de govern presentarà una moció per declarar Sant Cugat ciutat solidària amb l'Alzheimer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.