Neix a Sant Cugat el programa Ecoaliment per coordinar els bancs d'aliments


  • Comparteix:

L'objectiu és tenir un millor control de l'ajuda / Foto: ACN

L'objectiu és tenir un millor control de l'ajuda / Foto: ACN

Sant Cugat té un nou programa informàtic per coordinar tots els bancs d'aliments que hi ha a la ciutat. Es tracta de la iniciativa Ecoaliment i neix amb la voluntat d'unir les bases de dades de què disposen Càritas, Creu Roja i els Serveis Socials de l'Ajuntament per donar una millor resposta a les peticions de suport que els arriben.

El regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, ha avançat a Cugat.cat que aquest nou programa, que està en funcionament des d'aquest estiu, serveix per coordinar les tres entitats implicades en l'ajuda alimentària a Sant Cugat. L'objectiu és estar connectats per conèixer què es dóna i a qui, amb la intenció de portar un millor control que segueixi també una coherència nutricional per als que reben l'ajuda.

Raül Grangé

És molt important per coordinar tots els bancs d'aliments i les ajudes que es donen entre Càritas, Creu Roja i els Serveis Socials. Estem tots connectats, sabem quins fons hi ha i el que se li dóna a cada persona perquè hi hagi una coherència nutricional.


A Sant Cugat 800 persones reben en l'actualitat algun tipus d'ajuda alimentària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.