6 Claus, obert a convocar un concurs públic per implantar la masoveria urbana


Temes relacionats

Acord per implantar la masoveria urbana a les cases okupades de la Floresta ( 5/set/14)

6 Claus veu molt a prop poder implantar la masoveria urbana a la Floresta (29/jul/14)

6 Claus referma el seu compromís amb la masoveria urbana amb una concentració (21/jul/14)

Podem suma el seu suport al col·lectiu 6 Claus ( 8/jul/14)

6 Claus aposta per obrir noves possibilitats d'habitatge amb la masoveria urbana (25/jun/14)

Els okupes de 6 Claus volen impulsar un projecte conjunt amb l'Ajuntament (22/jun/14)


  • Comparteix:

Una concentració anterior de 6 Claus davant l'Ajuntament

Una concentració anterior de 6 Claus davant l'Ajuntament

6 Claus veu bé convocar un concurs públic per escollir els masovers que podran entrar a viure i treballar a l'edifici de les Cases dels Mestres de la Floresta, okupat per aquest col·lectiu des de fa uns mesos. Tot i això, l'entitat no vol deixar de banda la seva 'lluita' per implantar definitivament la masoveria urbana a Sant Cugat i prepara una nova concentració davant l'ajuntament per dilluns de la setmana vinent a les sis de la tarda.

El col·lectiu 6 Claus valora les reunions que estan mantenint amb l'Ajuntament i la cooperativa Sostre Cívic per arribar a una entesa de masoveria urbana a les Cases dels Mestres de la Floresta. Des de l'entitat, una de les seves portaveus, Nadia Sierra, ha explicat a Cugat.cat que l'únic que queda per fer és tancar les bases del concurs públic que s'haurà d'obrir a la ciutadania. Per a ells, un punt important és que, per exemple, els candidats obtinguin més punts si aporten, a part de bones aptituds, immobles en desús.

Nadia Sierra

Les bases del concurs encara estan per concretar, però valorem positivament que es faci. Nosaltres creiem que una de les qüestions que podrien donar punts és que puguis aportar immobles en desús.


Sierra ha explicat que, ara per ara, la seva aposta està centrada en aquest edifici i que, un cop s'apliqui la masoveria urbana en aquestes cases, miraran de moure el seu moviment a d'altres indrets de la ciutat.

Nadia Sierra

De moment com estem lluitant per les Cases dels Mestres de la Floresta, no estem mirant altres cases però creiem que, quan s'hagi aplicat la masoveria urbana aquí, serà un moviment que anirà a l'alça.


6 Claus confia que l'acord definitiu amb l'administració es tanqui durant la tardor, com ja va avançar a Cugat.cat el regidor d'Habitatge, Raül Grangé. La propera reunió entre les tres bandes implicades serà dimecres de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.