Finalitza la pavimentació de l'avinguda Tarruell i del carrer Francesc d'Assís


  • Comparteix:

Avinguda Tarruell / Foto: Localpres

Avinguda Tarruell / Foto: Localpres

Les obres de pavimentació de l'avinguda Tarruell, a la Floresta, ja han finalitzat. S'han pavimentat un total de 3.720 metres quadrats de carrer i s'ha deixat marcat un traç per al pas de vianants. La pavimentació s'ha dut a terme en els trams de terra, que anteriorment hi havia en aquesta avinguda. D'altra banda, l'Ajuntament també ha finalitzat la primera fase de les obres d'arranjament del carrer de Francesc d'Assís, a les Planes. Aquesta actuació s'ha hagut de dur a terme per solucionar els problemes de despreniments que tenia aquesta via.

Amb les últimes obres, l'avinguda Tarruell ja ha quedat completament asfaltada. A més, passarà a tenir un únic sentit de circulació, des de la carretera de Vallvidrera en direcció a l'avinguda de Can Busquets.

L'Ajuntament ha invertit un total de 125.000 euros per efectuar aquesta obra, que ha anat a càrrec de l'empresa CiC3. Una part dels treballs s'han finançat amb diners provinents de la partida de lliure disposició de la Floresta.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha finalitzat la primera fase de les obres d'arranjament del carrer de Francesc d'Assís, a les Planes. En aquesta primera fase s'ha actuat en el tram de carrer -d'uns 350 metres- situat més a prop de la plaça de la Creu d'en Blau. S'han construït uns murs de formigó, s'ha tornat a asfaltar el carrer i s'ha renovat alguns trams de clavegueram. Les obres, que han suposat una inversió de 200.000 euros, han anat a càrrec de l'empresa Fertres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.