El pregó de les Planes convida els planecs a continuar 'lluitant' pel barri


  • Comparteix:

González, durant el seu discurs

González, durant el seu discurs

El cap de Cultura de l'Ajuntament, Jordi González, ha emplaçat els planencs, en el seu discurs com a pregoner de la festa major, a continuar 'lluitant' pel barri i fer de les Planes un districte 'especial, viu i diferent'. L'alcaldessa s'ha afegit a aquest missatge i ha recordat als 150 assistents que és necessari el treball conjunt del consistori i els planencs per convertir les Planes en un espai més pròsper.



La festa major planenca ha donat el tret de sortida a tres dies d'activitats amb la tradicional missa i la cercavila pel carrer Molí, protagonitzada per la banda de música i els gegants del districte. Un recorregut que ha finalitzat a la plaça de la Creu d'en Blau on els esperaven 150 planencs que no s'han volgut perdre el pregó.

El responsable de la seva lectura ha estat enguany el cap de Cultura de l'Ajuntament, Jordi González que, malgrat viure al centre, està molt vinculat a les Planes, on va viure la seva joventut. González, que porta 25 anys com a cap de Cultura, ha remarcat el caràcter viu del dictricte i de la seva gent, sobretot l'esforç de la comissió de festes. El pregoner ha encoratjat els planencs a continuar treballant dia a dia per millorar les Planes.

Jordi González

Avui és un barri nou, on esteu lluitant per aconseguir les vostres necessitats. El vostre poble és envejable.


En la mateixa línia s'ha mostrat l'alcaldessa, que ha recordat la primera vegada que va trepitjar el districte, el 1999. Quinze anys després, Mercè Conesa ha trobat unes Planes que ha crescut gràcies al treball 'conjunt' dels veïns i l'Ajuntament.

Mercè Conesa

Hem fet molta feina i l'hem feta plegats, anant de la mà. Sempre hem trobat la manera de sumar.


L'alcaldessa ha lliurat a González la placa commemorativa que el distingeix com a pregoner. La comissió de festes i els partits amb presència municipal han assistit a la lectura del pregó, que inicia un cap de setmana de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.