El pregó de la Festa Major de Valldoreix elogia el territori i la seva escola


  • Comparteix:

Moment del pregó d'aquest divendres

Moment del pregó d'aquest divendres

La pregonera de la Festa Major de Valldoreix, la directora de l'escola Ferran i Clua, Clara Caso, ha dedicat el seu parlament al territori, el seu tarannà i especialment al centre educatiu on treballa des de fa 28 anys. Caso ha agraït aquest divendres l'honor de ser la pregonera d'enguany de Valldoreix i ha animat els assistents a seguir buscant l''excel·lència'.



Caso ha repassat durant el discurs com va arribar a Valldoreix i ha recordat amb anècdotes com el territori l'ha acollit durant 28 anys.

Clara Caso

Quan vaig arribar vaig veure el voltant de l'escola i vaig quedar encantada. És normal que la gent s'enamori de Valldoreix.


Tot i que Caso no resideix a Valldoreix, el president de l'EMD, Josep Puig, ha assegurat que la seva trajectòria ha fet que el territori la consideri una valldoreixenca més.

Josep Puig

La Clara ha demostrat sobradíssimament la seva estimació per Valldoreix. És mereixedora d'aquest reconeixement.


Una visió compartida per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que també ha destacat les peculiaritats de Valldoreix.

Mercè Conesa

Sant Cugat s'estima Valldoreix i valora que tingui la seva personalitat. Teniu tot el suport des de l'Ajuntament de Sant Cugat.


La plaça del Casal de Cultura s'ha omplert per seguir el pregó, que ha donat el tret de sortida a una nit de música a càrrec de les havaneres de L'Empordanet i les versions de Talking Rabbits. Com a record, la pregonera ha rebut una litografia de l'artista valldoreixenca Mercè Diogène i una placa commemorativa. Ha estat present una àmplia representació del ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.