L'Ajuntament i Júnior negocien la cessió d'uns terrenys municipals per fer-hi un camp d'hoquei obert a d'altres entitats


  • Comparteix:

El Júnior ha posat ja la primera pedra de la nova seu social

El Júnior ha posat ja la primera pedra de la nova seu social

L'Ajuntament i el Club Esportiu Júnior continuen les negociacions per arribar a un acord sobre la cessió d'uns terrenys municipals a la zona de la Guinardera on el club pugui construir-hi un nou camp d'hoquei que també pugui donar també servei a d'altres entitats del municipi. Així ho afirmat l'alcalde durant l'acte de col·locació de la primera pedra de la nova seu social del Júnior.

La construcció d'un nou vial que unirà la ciutat amb l'autopista A-7 i el polígon de Can Sant Joan suposa la desaparició del camp de gespa del Júnior, ja que el vial creua just per aquesta zona.

Per aquest motiu, el club esportiu i l'Ajuntament estan en converses amb la voluntat de tancar un acord per la cessió d'uns terrenys municipals a la zona de la Guinardera, just darrera el club, on puguin construir-hi un nou camp d'herba per a l'hoquei. L'alcalde ha volgut remarcar però que aquesta cessió també revertirà a la ciutat, ja sigui de forma econòmica o bé permetent l'ús d'aquest camp a d'altres entitats o per activitats esportives de la ciutat.

Lluís Recoder

Les negociacions són que el Júnior faci l'inversió i que l'equipament tingui també una utilització municipal, per exemple pels Jocs Esportius Escolars.


Recoder ha fet aquestes declaracions durant l'acte de col·locació de la primera pedra de la nova seu social del Júnior, un edifici que ha d'acollir les noves activitats d'aquest club dedicades a la salut, com són una piscina, una sala de fitness i gimnàs o un espai per a tractaments corporals.

El president del Júnior, Xavier Riba, ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament i ha assegurat que la seva voluntat és mantenir el caràcter familiar d'aquest club i que això només es pot fer amb la gent de Sant Cugat.

Xavier Riba

Volem mantenir aquest esperit familiar i això ho aconseguirem amb la gent de Sant Cugat,. Volem oferir a tots els ciutadans.



De moment però, l'acord entre Júnior i Ajuntament encara no està tancat i, per tant, no hi ha una data per l'inici de les obres de construcció del nou camp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.