L'EMD destaca la bona resposta de públic a les noves activitats de Festa Major


  • Comparteix:

La missa major s'ha celebrat a la parròquia de Sant Cebrià amb una setantena d'assistents

La missa major s'ha celebrat a la parròquia de Sant Cebrià amb una setantena d'assistents

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat l'èxit de participació en les noves propostes de la Festa Major de Valldoreix, la guerra de coixins i el 3x3 de bàsquet. El gruix de la programació d'activitats s'ha acabat aquest dimarts amb la missa major a la parròquia de Sant Cebrià, que ha acollit l'actuació de la Coral Harmonia de Valldoreix i prop d'una setantena de fidels.

La Festa Major de Valldoreix ha estat un nou èxit de participació i ha aconseguit una gran resposta del públic en les seves noves propostes, segons el president de l'EMD, Josep Puig, que destaca l'acceptació de les grans novetats: la guerra de coixins i el 3x3 de bàsquet.

Josep Puig

La Festa Major ha anat molt bé. No hi ha hagut cap incidència. Les activitats han tingut molta participació i les propostes noves han tingut molt bona resposta.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la missa major a la parròquia de Sant Cebrià. Conesa ha felicitat l'EMD per la bona organització de les festes i ha remarcat la qualitat de les activitats que s'ofereixen a tots els ciutadans.

Mercè Conesa

Valldoreix té la seva identitat pròpia i és un enriquiment per Sant Cugat. És una oferta de qualitat molt ben rebuda pel públic santcugatenc.


La Coral Harmonia de Valldoreix ha actuat a la missa major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.