L'EMD destaca la bona resposta de públic a les noves activitats de Festa Major

La missa major s'ha celebrat a la parròquia de Sant Cebrià amb una setantena d'assistents

Societat

Publicat el 16/set/14 per Pablo Vázquez

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat l'èxit de participació en les noves propostes de la Festa Major de Valldoreix, la guerra de coixins i el 3x3 de bàsquet. El gruix de la programació d'activitats s'ha acabat aquest dimarts amb la missa major a la parròquia de Sant Cebrià, que ha acollit l'actuació de la Coral Harmonia de Valldoreix i prop d'una setantena de fidels.

La Festa Major de Valldoreix ha estat un nou èxit de participació i ha aconseguit una gran resposta del públic en les seves noves propostes, segons el president de l'EMD, Josep Puig, que destaca l'acceptació de les grans novetats: la guerra de coixins i el 3x3 de bàsquet.

Josep Puig

La Festa Major ha anat molt bé. No hi ha hagut cap incidència. Les activitats han tingut molta participació i les propostes noves han tingut molt bona resposta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la missa major a la parròquia de Sant Cebrià. Conesa ha felicitat l'EMD per la bona organització de les festes i ha remarcat la qualitat de les activitats que s'ofereixen a tots els ciutadans.

Mercè Conesa

Valldoreix té la seva identitat pròpia i és un enriquiment per Sant Cugat. És una oferta de qualitat molt ben rebuda pel públic santcugatenc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Coral Harmonia de Valldoreix ha actuat a la missa major.