El Casal TorreBlanca tindrà un nou espai de dinamització musical

Societat

Publicat el 17/set/14 per Pablo Vázquez

L'Oficina Jove del Casal TorreBlanca aspira a convertir-se en l'espai de referència per als santcugatencs de 12 a 29 anys amb un servei d'informació i assessorament personalitzat en matèria de treball, educació i habitatge, entre d'altres. Finalment, l'oficina s'inaugurarà el 27 de setembre i anirà acompanyada de la creació d'una oficina de dinamització i formació musical.

Aquestes novetats formen part de la reconversió del Casal Torreblanca, que afegeix serveis i activitats dirigides al públic jove tot i que deixa de ser un equipament exclusivament juvenil. El casal obre les portes a tots els ciutadans, però segons el regidor de Joventut, Raül Grangé, millora el servei especialitzat a la franja de santcugatencs entre 12 i 29 anys.

Raül Grangé

El casal no deixa de ser un centre de joves, se li afegeixen més activitats. Amplifica el seu ventall d'usuaris.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Oficina Jove ofereix una finestreta única de recursos i serveis amb informació, orientació i assessorament acadèmic, laboral, personal, d'habitatge i de mobilitat internacional. Oferirà també un servei de préstec audiovisual, connexió gratuïta a Internet, tallers i actes d'interès juvenil. L'oficina espera superar la xifra de consultes de l'antic Servei d'Informació Juvenil (SIJ).

Una altra novetat és la creació de l'oficina musical per a joves La Pua, un espai per a la dinamització i creació musical. La tècnica de Cultura Neus Albiac ha explicat que La Pua oferirà formació, cursos, tallers, assessorament, suport a la creació, promoció i gestió dels bucs d'assaig.

Neus Albiac

Pretenem que La Pua sigui el nou pol de creació de música a Sant Cugat. Estarà a ple rendiment ben aviat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La música també tindrà espai al nou bar del casal, El Mut - La Cafeta Gastronòmica, que proposa cicles de concerts. A més, es mantindrà la sala d'exposicions per a artistes joves i estudiants d'art.

Com a nou centre polivalent, el Casal TorreBlanca ofereix cursos i tallers per a totes les edats a partir de la tardor.