Emotiu comiat d'amics i familiars a Narcís Castanyer


Temes relacionats

L'entorn de l'exregidor Narcís Castanyer lamenta la seva mort (20/set/14)

Mor l'expresident del CMSC i exregidor, Narcís Castanyer (19/set/14)


  • Comparteix:

La cerimònia ha omplert el Monestir

La cerimònia ha omplert el Monestir

Amics i familiars han donat aquest dissabte l'últim adéu a l'exregidor i expresident del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Narcís Castanyer, en una emotiva cerimònia al Monestir. L'església s'ha omplert per acomiadar Castanyer, mort víctima d'un càncer a l'edat de 62 anys.

Durant la cerimònia s'ha recordat l'extensa trajectòria de Castanyer. Des del seu pas per la presidència del CMSC i com a regidor del PSC a Sant Cugat, a la seva tasca com a president de la cooperativa Abacus i com a gerent de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI), entre d'altres.

Cerimònia

S'escau de dir el CMSC i la Unió Ciclista, on ell ha arrelat, ha servit des de diversos llocs des de l'esport, l'amistat i el compromís social i polític com a regidor de l'Ajuntament.


Nombrosos amics han acompanyat la família en el comiat, que ha aplegat una àmplia representació política i social, entre la qual hi ha hagut l'expresident de la Generalitat José Montilla. També hi han estat presents regidors i exregidors del consistori, membres del CMSC i de la resta d'organismes i institucions on va exercir Castanyer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.