Prop de 200 santcugatencs pedalen a favor de la mobilitat escolar sostenible


Temes relacionats

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 21 al 29 de setembre (17/set/14)


  • Comparteix:

Més de 200 persones han participat a la iniciativa

Més de 200 persones han participat a la iniciativa

Prop de 200 santcugatencs han pedalat aquest diumenge a favor de la mobilitat escolar sostenible. La iniciativa, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, ha servit per inaugurar el carril bici d'accés a l'institut Leonardo da Vinci.

La pedalada popular ha sortit de la plaça de la Vila i ha recorregut els carrers de la ciutat fins al carril bici d'accés a l'institut Leonardo da Vinci. Així, petits i grans han pogut descobrir aquest nou espai, que és el primer d'aquestes característiques a Sant Cugat.

El president de la Unió Ciclista, Rafa Robledo, ha destacat la importància d'educar els infants en la mobilitat sostenible per aconseguir que Sant Cugat sigui una ciutat ciclista com Amsterdam i Berlín.

Rafa Robledo

Pensem que un dels motors més importants és promocionar entre els infants el ciclisme per anar a l'escola, sempre amb bones garanties de seguretat.


En aquesta línia, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha explicat que l'Ajuntament està treballant per habilitar carrils bici a les vies d'accés als centres educatius. Puigdomènech ha subratllat que, d'aquesta manera, els joves adquireixen l'hàbit de desplaçar-se de forma sostenible per la ciutat.

Joan Puigdomènech

Volem que els estudiants de secundària vegin que la bicicleta, a més de ser segura, és divertida. És un sistema de mobilitat aconsellable a la ciutat.


La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra fins la setmana vinent sota el lema 'Fem el carrer més nostre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.