Cugat.cat presenta avui la nova temporada en un acte públic


  • Comparteix:

Part de la nova graella de Cugat.cat

Part de la nova graella de Cugat.cat

Cugat.cat presenta aquest dijous la nova temporada de ràdio que ha estrenat aquest setembre. L'acte, obert a tots els oients i seguidors de la ràdio i a la ciutadania en general, començarà a les sis de la tarda al Celler Modernista amb la presència del director del grup multimèdia, Miquel Herrada, la regidora de Comunicació, Joana Barbany, i responsables dels nous programes de la graella del 91.5 FM.

El reforç de la informació en el dia a dia i en cites com les eleccions municipals és una de les principals apostes de Cugat.cat.

L'entreteniment i la divulgació s'han reforçat amb nous programes com 'El Núvol', fet per joves de 16 anys; l'espai d'arts escèniques 'Molta Comèdia', dirigit per Eduard Jener amb la col·laboració de Gisela Figueras, i 'Societat XXIe' sobre noves tecnologies i societat del coneixement, que s'han sumat a altres ja consolidats com els magazins 'Sant Cugat a fons', 'La Tarda' i 'Nitrad'.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha explicat que l'objectiu ha estat fer una programació el màxim d'oberta possible.

Miquel Herrada

Aquesta temporada hem mirat de fer una programació el màxim d'oberta possible, intentant connectar amb tots els sectors de la ciutadania. Tenim un programa fet per joves, molta cultura, també molts esports i informació, així com participació d'entitats i associacions.


Tota la programació es pot seguir al 91.5FM i a l'apartat de ràdio en directe de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.