Comencen les obres a l'antiga benzinera de Rius i Taulet

Solar de l'avinguda Rius i Taulet / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 24/set/14 per Redacció

Ja han començat les obres a l'antiga benzinera de Rius i Taulet. L'edifici que s'hi construirà tindrà 39 habitatges de lloguer per a gent gran, locals comercials i un aparcament públic. Les obres de més envergadura començaran el primer trimestre de l'any vinent i, segons fonts del consistori, podrien acabar a finals del 2016.

Ara s'ha començat a construir una tanca perimetral en aquest solar de l'antiga benzinera Gríful i, posteriorment, començaran les prospeccions arqueològiques i els treballs previs a la construcció de l'edifici.

El nou edifici tindrà 39 habitatges de protecció oficial de lloguer per a gent gran, 1.100 metres quadrats de locals comercials i un aparcament públic per donar servei al nou mercat de Pere San, que en aquests moments s'està remodelant. L'accés de l'aparcament al mercat es farà pel carrer d'Enric Granados mitjançant rampes mecàniques.

Les obres obligaran a restringir el pas de vianants a l'avinguda de Rius i Taulet, i a eliminar la parada d'autobús, que es traslladarà a la de la plaça dels Quatre Cantons. Aquest canvi de parada, que tindrà vigència a partir d'aquest dijous, afecta les línies L-1, L-2 i L-3 i totes les línies d'autobús interurbà (A4, B7 i B8).