Afectacions a la mobilitat aquest diumenge per la Mitja Marató


  • Comparteix:

La Mitja Marató arriba aquest diumenge

La Mitja Marató arriba aquest diumenge

El trànsit es tallarà aquest diumenge entre tres quarts de nou del matí i un quart d'una del migdia pels carrers on es farà la Mitja Marató. Es mantindrà el servei de les línies d’autobús urbà i interurbà però amb afectacions en horaris i recorregut.

Talls de carrers
La Mitja Marató continuarà apostant té la sortida a la plaça Victòria dels Àngels i l'arribada a la Rambla del Celler. Els participants tornaran a recórrer llocs emblemàtics de la ciutat com el Monestir, el Teatre-Auditori i l'Arxiu Nacional.

A part dels talls de trànsit, tampoc no es no podrà estacionar el cotxe, entre les onze de la nit de dissabte i la una del migdia de diumenge en els carrers afectats.

Aquest tall implicarà que no es pugui entrar ni sortir amb vehicle dels aparcaments situats als carrers afectats pel circuit. Per aquest motiu, es recomana fer una previsió per moure's pel municipi o per treure abans el vehicle dels aparcaments privats en els carrers afectats.



Transport públic urbà
El pas dels autobusos també es veurà afectat, tot i que el servei es continuarà oferint en la mesura del possible. Les línies urbanes L-1, L-2, L-3, L-8 i L-9 es mantindran però amb alteracions en horari i recorregut. Les línies L-4 i L-5 no es veuran afectades.

Pel que fa a les línies interurbanes (B-7, B-8 i A-4), es mantindrà la parada a l’estació dels FGC de Sant Cugat, tot i que hi haurà afectacions en l'horari de pas i en el recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.