La Fira de Vehicles Elèctrics porta a Sant Cugat nous mitjans de transport


Temes relacionats

La Setmana de la Seguretat Sostenible i Segura, al 'Sant Cugat a fons' (24/set/14)

Comença la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Sant Cugat (22/set/14)


  • Comparteix:

L'alcaldessa ha conduït nous mitjans de transport com el 'Movi' a la 5a Fira de Vehicles Elèctrics

L'alcaldessa ha conduït nous mitjans de transport com el 'Movi' a la 5a Fira de Vehicles Elèctrics

La 5a edició de la Fira de Vehicles Elèctrics ha presentat aquest dissabte a la ciutat nous mitjans de transport sostenibles, com el 'Movi', un vehicle elèctric de tres rodes, i models innovadors de bicicletes. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que Sant Cugat té 'l'obligació' de ser sostenible i ha assegurat que, des del consistori, es continuarà treballant per incorporar nous vehicles elèctrics a la flota municipal.

Cotxes elèctrics, bicicletes i nous mitjans de transport híbrids han ocupat aquest dissabte la plaça de la Vila en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura . Aquesta fira, en què han participat els concessionaris Renault, Nissan, BMW, VAIC, Domingo i Modular, ha mostrat a la ciutadania una àmplia oferta de mitjans de transport sostenibles, que han pogut provar. L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha assistit en aquesta edició de la Fira de Vehicles Elèctrics. Conesa ha assegurat que l'Ajuntament està treballant per incorporar nous vehicles respectuosos amb la natura i ha explicat que Sant Cugat té 'l'obligació' de ser sostenible.

Mercè Conesa

Sant Cugat té l'obligació de ser sostenible. Estem fent el camí cap a la mobilitat sostenible, però aquest camí l'Ajuntament l'ha de fer amb el ciutadà.


L'alcaldessa també ha parlat dels carrils bici de la ciutat i ha destacat els avenços en senyalització a les escoles on ja arriben aquests carrils. Tot i això, Mercè Conesa ha explicat que l'Ajuntament valorarà la necessitat de desenvolupar més carrils bici.

Mercè Conesa

Creiem que tenim una ciutat amb un nivell d'accessibilitat correcte. Cal veure si desenvolupem més carrils bici o si ja n'hi ha prou amb els que hi ha.


L'exposició de vehicles elèctrics també ha inclòs un circuit en què els infants han conduït karts per aprendre a respectar els senyals de trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.