L'Institut de la Infància treballa per tenir un local propi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els infants assistents a la presentació del curs han llegit llibres sobre una estora gegant

Els infants assistents a la presentació del curs han llegit llibres sobre una estora gegant

El nou curs de l'Institut de la Infància ha arrencat aquest dissabte a la Casa de Cultura amb el repte d'aconseguir un local propi a la ciutat i d'oferir cursos a joves que van participar fa 10 anys a les primeres jornades de l'entitat. A més, l'Institut de la Infància explorarà enguany sobre com seria llegir al ventre d'una mare a la 5a edició del festival Petits! Grans! Llibres!

L'Institut de la Infància acumula més de 10 anys treballant en projectes educatius vinculats a la relació entre pares i fills. Aquest nou curs, que comença a l'octubre amb formacions i la 5a edició del Petits! Grans! Llibres!, es pretén seguir amb l'estudi i la millora de les relacions parentals a través dels jocs i l'art. A més, la directora de l'Institut, Verònica Bronstein, ha apuntat que els reptes d'aquest any són aconseguir un local propi i dur a terme activitats per als adolescents.

Veronica Bronstein

Tenir un espai de treball propi és molt ric per a la ciutat. Cal començar a treballar amb joves adolescents i els seus àmbits.


L'acte d'aquest dissabte també ha servit per presentar la 5a edició del Petits! Grans! Llibres! Festival Cultural de la Infància. Enguany, segons Bronstein, les jornades se centraran en l'experiència de saber com seria llegir dins el ventre d'una mare. La directora de l'Institut de la Infància ha explicat també que, per a l'ocasió, tres artistes han elaborat diversos espais interiors per viure en primera persona aquesta experiència.

Veronica Bronstein

La gent entrarà i serà com entrar dins la panxa de la mare. Volem representar un naixement on et trobes un món literari.


L'edició d'enguany del Petits! Grans! Llibres! tindrà lloc entre el 14 i 19 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.