La classe dels Pins de l'Escola Ciutat d'Alba rep un premi Illuminating Curiosity


  • Comparteix:

La classe Pins de l'Escola Ciutat d'Alba

La classe Pins de l'Escola Ciutat d'Alba

La classe Pins de l'Escola Ciutat d'Alba rep aquest dilluns un Premi Illuminating Curiosity pel vídeo 'Pins respon Illuminating Curiosity', en què els alumnes expliquen per què cal portar ulleres de sol quan es va a la neu. El jurat del certamen ha guardonat els estudiants en la categoria del vídeo més ben valorat a les xarxes socials. La gala d'entrega té lloc a les sis de la tarda al Teatre Poliorama.

El concurs Illuminating Curiosity, impulsat per l'Institut de Ciències Fotòniques, demanava a tots els alumnes d'arreu de Catalunya que donessin resposta amb un vídeo divertit a preguntes relacionades amb la llum i proposades per personatges mediàtics. Així, la classe Pins de l'Escola Ciutat d'Alba, amb l'ajuda de la professora Mercè Aguas, va escollir la pregunta plantejada per l'esportista Mireia Miró, que demanava per què cal posar-se ulleres de sol quan es va a la neu.

Amb 1.483 visites i 197 m'agrada a Youtube, el vídeo s'ha proclamat el més ben valorat a les xarxes socials. Els alumnes guardonats rebran avui el premi en una gala al Teatre Poliorama de Barcelona. Cada vídeo premiat rebrà 200 euros i un diploma, a més d'una trobada entre els guanyadors i els famosos que han participat al concurs. També podran visitar el plató del programa 'Quèquicom' de TV3 i seran membres destacats de la història dels ICFOnians.

En les altres categories, s'ha guardonat l'Escola Pia d'Olot, l'Escola - Institut Les Vinyes i els Jesuïtes de Casp.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.