Entitats, ICV-EUiA i la CUP reclamen reprendre el consell de barri de la Floresta

Imatge del consell del mes de maig

Societat

Publicat el 29/set/14 per Adrià Claramunt

Entitats de la Floresta, ICV-EUiA i la CUP reclamen reprendre el consell de barri de la Floresta que enguany s'ha reunit en una única ocasió. Per aquest motiu, les entitats i partits han registrat una petició de convocatòria a l'Ajuntament per activar el consell de barri i recorden que, segons el reglament, hi hauria d'haver una trobada cada tres mesos.

L'associació el Mussol, l'Associació de Veïns el Faig, l'Associació de Veïns Muntanyesa Sud i l'AMPA de l'escola la Floresta són les entitats que reclamen, amb ICV-EUiA i la CUP, reprendre els consells per abordar qüestions claus com el Pla de Millora Urbana (PMU), la masoveria urbana i la mobilitat amb el transport urbà.

El representant de l'Associació de Veïns El Faig, Francesc Bailón, ha subratllat que la convocatòria dels consells fa que els veïns es perdin el seguiment de temes importants del districte, com el Pla de Millora.

Francesc Bailón

Acumulem quatre anys i encara no hem pogut concretar res sobre el pla de millora. Sobre aquest tema, no en tenim cap notícia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El darrer consell de barri, de caràcter extraordinari, es va celebrar el 15 de maig i es va dedicar a presentar el Pla de Millora de la Floresta.

La uaSC dóna el seu suport a aquesta petició i lamenta la poca voluntat de l'equip de govern d'aplicar de 'forma real' la participació ciutadana.